ZAPRASZAMY
OSK CENTRUM

kat. B A AM A2

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.03.2020

Dominika B ..y ip: 87.105.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole, wykupowałam tylko godziny większość tras którymi jeździłam pokrywały się na egzaminie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Bogusław S ......i ip: 37.248.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Każdemu polecam auto szkołę CENTRUM .Bardzo miły doświadczony i cierpliwy instruktor, na kursie dostałem dużo przydatnych rad i w ogóle się nie stresowalem, a wręcz nie mogłem się doczekać następnych jazd, egzamin zdany.. POLECAM!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2020

Jarek J .......i ip: 5.60.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor Krzysiek jest najlepszym instruktorem, który uczy z pasją i ogromnym zaangażowaniem. Tłumaczy w sposób bardzo obrazowy na konkretnych przykładach, zrozumiale dla większości. Jeżeli ktoś czegoś nie pojmuje - tłumaczy do skutku. Robiłem prawo jazdy kat. B zdałem za pierwszym razem. Elastyczność, jeżeli chodzi o jazdy i zawsze dobry kontakt telefoniczny. Polecam serdecznie szkołę CENTRUM Krzysztof Gurgul

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.02.2020

Marcin W ......... ip: 37.248.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolony, teoria szybko na temat, praktyka pełna profeska, zdane za pierwszym polecam...

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.12.2019

Artur D ........i ip: 87.105.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam ! w tej szkole wykupiłem godziny dodatkowe i egzamin zdałem bez problemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2019

Klaudia B .......a ip: 87.105.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, miła atmosfera ciekawe zajęcia, instruktor z powołania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.10.2019

Erle L ..a ip: 31.0.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2019

Grzesiek t .........i ip: 94.254.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdane za pierwszym razem, podejście instruktorów bardzo dobre i kompetentne polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 17.06.2019

Agnieszka K ......... ip: 31.60.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta, instruktorzy potrafią przekazać wiedzę, przez co bardzo dużo można się nauczyć

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2018

Justyna T ........a ip: 31.0.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalni instruktorzy ze świetnym podejściem do klienta. Miła atmosfera. Polecam, zdałam za 1 razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2018

Fabian G ..... ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miejsce idealne do zrobienia kursu. Zarówno dla osób, którym jazda samochodem idzie bez problemu, bo Pan Krzysiek potrafi realnie ocenić i podejść do kursanta adekwatnie do umiejętności, tak samo do osób, które boją się bądź mają ogromny stres przed jazdą samochodem - u niego nikt nie krzyczy, nikt się nie śmieje, nikt nie robi problemów. Człowiek mega cierpliwy i każdą stresująca chwilę potrafi zamienić w żart a dopiero potem na spokojnie wytłumaczyć i wyprostować błąd. Z opinii znajomych i swojej własnej stwierdzam, że nie ma lepszego gościa do robienia kursu na prawko. Polecam, były kursant 2012rok :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2018

Jacek J ....... ip: 5.173.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko na luzie z profesjonalnym podejściem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.09.2018

Adrian S ..... ip: 217.97.188.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! super atmosfera , cierpliwość, brak stresu podczas nauki , dobre podejście i pełen profesjonalizm. Teoria i praktyka zdana za 1 razem .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2018

Bartosz K ......i ip: 94.254.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze Polecam, miła atmosfera, super ludzie! Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za 1 razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak