ZAPRASZAMY
OSK CENTRUM

kat. B AM A2 A

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.11.2018

Paulina Nowicka

Paulina Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście. Instruktor potrafi przekazać wiedzę, dobrze tłumaczy i jest cierpliwy! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2018

Bogumil Wiśniewski

Bogumil Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejscie,najwyzsza jakosc

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2018

Kamil Chojnacki

Kamil Chojnacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Brak ukrytych kosztów,Dobra atmosfera, instruktor z" powołania ", profesjonalizm, punktualność. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.10.2018

Patrycja Nowicka

Patrycja Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miły, spokojny, potrafi przekazać wiedzę początkującemu kierowcy . Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.10.2018

Adrianna Bazanowska

Adrianna Bazanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na pewno kompetentny i cierpliwy, komunikatywny i spostrzegawczy... Potrafi w sposób spokojny i kulturalny przekazywać swoją wiedzę, odpowiednio podejść do umiejętności kursanta i dobrać mu odpowiedni kierunek nauczania, ponadto niesamowite poczucie humoru życzliwość,dyscyplina, sprawiedliwa i obiektywna ocena pracy i postaw kursantów Potrafi wyprowadzić swojego ucznia z wszelakich opresji , bezstresowa atmosfera wszystko na duży plus .Polecam;) 

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.10.2018

Patryk Sroka

Patryk Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam.!! ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2018

Patryk Wodopian

Patryk Wodopian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco, bardzo dobry instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2018

Julita Maziarz

Julita Maziarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miły,spokojny,potrafi przekazać wiedzę początkującemu kierowcy Polecam☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.10.2018

Kasia Kryca

Kasia Kryca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i rzetelne podejście do kursanta oraz dobra organizacja, miła i swobodna amosfera podczas nauki jazdy. Serdecznie polecam ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.10.2018

Ania Marszałek - Smyk

Ania Marszałek - Smyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzetelnie, profesjonalnie, polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2018

Wioleta Jurasik

Wioleta Jurasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera oraz szybka i bezstresowa nauka, serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.10.2018

Malgorzata Janik

Malgorzata Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera bardzo pilecam naukę jazdy OSK Gurgul :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2018

Marcin Stasiowski

Marcin Stasiowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko okej

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2018

Piotr Nakonieczny

Piotr Nakonieczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi szkoła w okolicy, zdałem za pierwszym razem zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny. Mili i profesjonalni instruktorzy. Polecam wszystkim którzy się jeszcze nie zdecydowali

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2018

Paweł Oskroba

Paweł Oskroba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2018

Agnieszka Dopierała

Agnieszka Dopierała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko w jak najlepszym porządku. Podejście do kursantów przemiłe. Polecam w 100% ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.10.2018

Damian Ditrich

Damian Ditrich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła u Krzysztofa Gurgula jak najbardziej polecam podejście do uczącego na 6 bez krzyków nerwów naprawde nauka przebiega w super atmosferze wspominam naprawde bardzo mile .

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2018

Jarosław Polański

Jarosław Polański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super zdane za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 06.10.2018

Tomasz Narewski

Tomasz Narewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem dumny z danej szkoły jazdy fachowa pomoc i nauczanie:-)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2018

Przemysław Stasiak

Przemysław Stasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardo dobre atwosmera dobra i szybka nauka jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.10.2018

Basia Stodółka

Basia Stodółka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zero stresu. Miła atmosfera. Instruktor z poczuciem humoru i cierpliwością do kursanta????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2018

Łukasz Smętek

Łukasz Smętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie ! Fachowa pomoc, bardzo dobre podejście i miła atmosfera !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.10.2018

Anna Wojciechowska

Anna Wojciechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.10.2018

Martyna Osolinska

Martyna Osolinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odbywałam kurs w tej szkole jazdy, zdałam za drugim razem. Profesjonalni instruktorzy - zwłaszcza Pan Krzysiek i Pan Piotrek. Miła atmosfera. Szczerze polecam Centrum L OSK Gurgul :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2018

Małgorzata Kowalczuk

Małgorzata Kowalczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 04.10.2018

Rafał Siedlak

Rafał Siedlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor był zawsze pomocny i zawsze tłumaczył dokładnie błędy jakie popełniłem za kierownicą.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2018

Mariusz Paula Mrozowscy

Mariusz Paula Mrozowscy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor jazdy polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2018

Monika Piwowar

Monika Piwowar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy polecam z całego serca, super instruktorzy sympatyczni z dużą chęcią pomocy dla mnie najlepsi

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.10.2018

Daria Raducka

Daria Raducka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, pełen profesjonalizm. Polecam!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2018

Mariusz Magdalena Jakubek

Mariusz Magdalena Jakubek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak