ZAPRASZAMY
OSK CENTRUM

kat. B AM A2 A

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2021

Dawid Wolan

Dawid Wolan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjne podejście do kursanta, wszystko wytłumaczone od podstaw. Duża dawka wiedzy teoretycznej jak i praktycznej w miłej atmosferze, a na dodatek w atrakcyjnej cenie jak najbardziej Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.12.2020

Karolina Łabaj

Karolina Łabaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tą szkołę. Super podejście do kursanta i miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2020

Ola Tyrpa

Ola Tyrpa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy - wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy, świetna atmosfera i indywidualne podejście. Chodziłam na jazdy z przyjemnością, a po kursie czułam się bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.12.2020

Eryk Sułek

Eryk Sułek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetni instruktorzy, indywidualne podejście do każdego kursanta, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.12.2020

Ola Stefanko

Ola Stefanko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ! Instruktorzy profesjonalni, mili, wyrozumiali, elastyczne godziny jazdy z wszystkim da się dogadać. Cieszę się, że wybrałam tą szkołę

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.12.2020

Dominika Mańska

Dominika Mańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni, mili i uśmiechnięci instruktorzy. Bardzo elastyczny grafik. Miałam okazję przejechać się wymarzonym samochodem. Najlepsza szkoła jazdy. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.12.2020

Karolina Justyna

Karolina Justyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, którzy potrafią zbudować dogodną dla kursanta atmosferę bez zbędnego stresu podczas nauki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.12.2020

Zosia Otto

Zosia Otto
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i cierpliwi instruktorzy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.11.2020

Jakub Jurasik

Jakub Jurasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tą szkołę. Super podejście do kursanta i miła atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.11.2020

Sandra Kłaczyńska

Sandra Kłaczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzetelne przygotowanie do egzaminów, sympatyczni i uśmiechnięci instruktorzy. Bardzo dobrze przekazana wiedza oraz umiejętności. Świetna organizacja i zero stresu. Wszystko na plus, polecam! Rewelka :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.11.2020

Asia Zoła

Asia Zoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, miła atmosfera, cierpliwi i mili instruktorzy, ciekawe wykłady, godziny dopasowane pod kursanta, przystępna cena i zero ukrytych kosztów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.10.2020

Patryk Boksa

Patryk Boksa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Nauka! Polecam każdemu który sie stressuje pierwsza jazda, miła atmosfera i super instruktorzy :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.10.2020

Szymon Mokrzycki

Szymon Mokrzycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super kursy, dopasowane godziny oraz dobre podejście do kursanta. Polecam z całego serca :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.10.2020

Klaudia Baszczyn

Klaudia Baszczyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie. Indywidualne podejście do klienta. Terminy jazd można ustalać pod klienta. Super atmosfera. Rewelacyjna nauka. Pozdrawiam i polecam wszystkim.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.10.2020

Bogusław Starzec

Bogusław Starzec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera super podejście do kursanta

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.10.2020

Kamil Lelej

Kamil Lelej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy. Instruktorzy mili i cierpliwi dla nowych. Nigdy nie było problemu z dostępnością godzin podczas jazd, a wykłady prowadzone w formie ciekawych zajęć w których instruktor wszystko dokładnie tłuamczył.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.10.2020

Ania Maruszak

Ania Maruszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre podejście do kursanta, miła atmosfera !!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.10.2020

Kinga Randak

Kinga Randak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo szczęśliwa z wyboru tej szkoły, zajęcia teoretyczne wnosiły konkretną, przydatną w stu procentach wiedzę, prowadzone były z pełnym profesjonalizmem i każdy był zaangażowany. Jazdy z instruktorem odbywały się w przyjaznej atmosferze i z dużą cierpliwością instruktora dla kursanta oraz po każdej jeździe czuje się faktyczny wzrost swoich umiejętności. Polecam wszystkim!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.10.2020

Sylwia Tygielska

Sylwia Tygielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady, pełen profesjonalizm, miła atmosfera i duża cierpliwość dla osób dojrzałych takich jak ja. Dziękuję

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2020

Patryk Orzłowski

Patryk Orzłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, dobre i profesjonalne podejście do kursantów!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.10.2020

Kacper Stupak

Kacper Stupak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm z luzem !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2020

Kamila Szynkiewicz

Kamila Szynkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Obszerna i praktyczna wiedza podana w przystępny sposób, możliwość jeżdżenia z kilkoma instruktorami, co umożliwia dostrzeżenie wszelkich niedociągnięć, bardzo elastyczny grafik, świetna atmosfera. Merytorycznie, bardzo profesjonalnie, przystępnie i przyjaźnie. Jak dla mnie - na szóstkę z plusem!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.09.2020

Małgorzata Kosińska

Małgorzata Kosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mogłam trafić lepiej.. Rewelacyjna atmosfera i podejście do kursanta, nerwy i stres szybko przerodziły się w przyjemność i chęć do kolejnych jazd, elastyczne godziny, że wszystkim można się bez problemu dogadać. Pan Krzysiu to pełna profeska i Złoty Człowiek.. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2020

Jakub Boczniewicz

Jakub Boczniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super kurs, elastyczne godziny oraz bezstresowa atmosfera. Polecam każdemu kto zaczyna przygodę za kółkiem i jest całkowitym nowicjuszem.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2020

Agata Tomczyszyn

Agata Tomczyszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła mili i profesjonalni instruktorzy szkoła godna polecenia

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2020

Kuba Duda

Kuba Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła polecam. Pan Krzysztof super profesjonalista.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.09.2020

Natalia Jaworska

Natalia Jaworska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i podczas lekcji teoretycznych jak i praktycznych. Instruktorzy wiedzą co robią. Polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.09.2020

Daniel Derlukiewicz

Daniel Derlukiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła i serdeczna atmosfera , profesjonalne podejście, możliwość szybkiego wyrobienia godzin jazdy. Dla mnie super, polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.08.2020

Alicja Pęcka

Alicja Pęcka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, bardzo mili instruktorzy, którzy znają się na rzeczy. Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2020

Lukasz Zurawski

Lukasz Zurawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła polecam każdemu. Pan Krzysztof super instruktor zna się na żeczy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak