ZAPRASZAMY
OSK CENTRUM

kat. B

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.02.2020

Anna Stańczyk

Anna Stańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy. Miła atmosfera. Godziny jazd elastyczne. Jednym słowem super :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2020

Adrian Aleksandrowicz

Adrian Aleksandrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Osk Gurgul egzamin zdałem za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2020

Łukasz Golinczak

Łukasz Golinczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła, świetne podejście do kursanta, elastyczne godziny jazdy, miła atmosfera, polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.01.2020

Ludmila Wojtinskaja

Ludmila Wojtinskaja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, cierpliwy instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.12.2019

Damian Pędzikowski

Damian Pędzikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietna szkoła, profesjonalne podejscie, dbałość o kursanta I jego przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.12.2019

Joanna Zbigniew Giedrojć

Joanna Zbigniew Giedrojć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, rewelacyjne podejście do kursanta, elastyczne godziny jazdy, miła atmosfera ..to wszystko jest gwarancją udanego egzaminu ..polecam i dziękuję Krzysiu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.12.2019

Klaudia Klimkowska

Klaudia Klimkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, fajne podejście do kursanta

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.12.2019

Jadwiga Chrzanowska

Jadwiga Chrzanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!, cierpliwy i wyrozumiały instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.12.2019

Dorota Narewska

Dorota Narewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, Instruktor z powołania, ogrom cierpliwości . Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.12.2019

Karolina Stankiewicz

Karolina Stankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :) profesjonalne podejście do kursanta. Bardzo miła i bezstresowa atmosfera :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2019

Patrycja Kwieciszewska

Patrycja Kwieciszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!! Super podejście do kursanta!!!!. Kurs przeprowadzony na luzie w milej atmosferze!!!!. Krzysiek dziękuję Ci za cierpliwość i naukę !!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.11.2019

Dorota Grzesik

Dorota Grzesik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia,profesjonalne podejście do kursanta,wielki pozytyw,pilecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.11.2019

Anna Mołodyńska

Anna Mołodyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera. Pan Krzysiek ma bardzo dużo cierpliwości. Mogę polecić tę szkołę jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.11.2019

Beata Wróblewska

Beata Wróblewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo cierpliwy i wyrozumiały instruktor. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Bardzo polecam, i jeszcze raz wielkie dzięki.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje za zdany egzamin na prawa jazdy i do zobaczenia na Chojnowskich drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Damian Grudziński

Damian Grudziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, spokojni instruktorzy i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Zdolny kursant to egzamin zdany za pierwszym razem.
Szerokości.... i przyczepności... Damian.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.11.2019

Klaudia Roicka

Klaudia Roicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

instruktor profesjonalny, podejście bardzo dobre, serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Klaudia, trzymam kciuki za zdany egzamin, musi być za PIERWSZYM PODEJŚCIEM ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.11.2019

Michał Rostek

Michał Rostek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nic dodać nic ująć ! Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Kacper Laskowski

Kacper Laskowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nic dodać nic ująć ! Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Kapi z takimi umiejętnościami egzamin na prawa jazdy był tylko formalnością.
Do zobaczenia na drodze...

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.10.2019

Maciej Knapik

Maciej Knapik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, duża wiedza, wysokie umiejętności, życzliwość, wyrozumiałość i cierpliwość. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Karolina Wandycz

Karolina Wandycz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera oraz profesjonalne podejście do kursanta Serdecznie Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki. Karolina tak zasuwałaś na trolejach:) że egzamin musiał być zdany za pierwszym podejściem.
SZEROKOŚCI ...

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.08.2019

Estera Kaleta

Estera Kaleta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole. Profesjonalnie, treściwie. Od totalnego zera do kierowcy zdającego za pierwszym razem. Instruktor nauczył mnie samodzielności i teraz czuje, że nie boje się jeździć. Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.08.2019

Daria Zazula

Daria Zazula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2019

Angelika Burdzy

Angelika Burdzy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwy instruktor, miła atmosfera bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.07.2019

Patrycja Woś

Patrycja Woś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Profesjonalne podejście do kursanta oraz miła atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2019

Olaf Bartuzel

Olaf Bartuzel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, fajna atmosfera i Egzamin zdany za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2019

Anna Baran

Anna Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atrakcyjna cena,super atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2019

Ewelina Kwiecińska

Ewelina Kwiecińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera , profesjonalni i cierpliwi instruktorzy , grafik dopasowany do kursanta. Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.05.2019

Tomek Przykłota

Tomek Przykłota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, egzamin zdany bez większych problemów :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.05.2019

Magda Wójcik

Magda Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2018

Maciek Woźniak

Maciek Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak